Dünya çapında 100bin işletme tarafından kullanılan yapay zeka tabanlı lider çeviri platformu DeepL, Forbes tarafından en iyi 50 yapay zeka girişimi arasına seçildi.  

Yapay zeka tabanlı çeviri alanında küresel lider marka DeepL, 2024 yılı Forbes AI 50 listesine seçilerek dünyanın en iyi 50 Yapay Zeka girişimi arasında yer aldı. 

Bu yılki liste, hem işletmeler hem de tüketiciler için üretkenliği artıran şirketlere ışık tutuyor. 

Dünyanın dört bir yanındaki şirketler, operasyonlarını güçlendirmek ve işletmelerini büyütmek amacıyla son teknolojiye sahip yapay zeka platformlarını hızla benimsiyor.

DeepL’in bilinirliği, 100binden fazla küresel işletmenin global ölçekte güvenilir iletişim kurmasını sağlayarak artış gösterdi ve marka, yapay zeka alanındaki yerini daha da sağlamlaştırdı. 

Her yıl belirlenen Forbes AI 50 listesi, yapay zekanın sektördeki mevcut durumunu ölçümlüyor. Son zamanlarda yapay zekanın eşi benzeri görülmemiş derecede büyümesi, işletmeler için maliyetleri önemli ölçüde azaltırken üretkenliği de büyük ölçekte dönüştürüyor.

DeepL’in Language AI ürün paketi; şirketler, konuşulan diller ve ülkeler arasında bir köprü olarak doğru iletişim kurulmasına fayda sağlamanın yanında şirketlerin geçmişte farklı pazarlara girerken önlerinde çıkan engelleri de aşmalarını sağlıyor. Global şirketler için doğru yapay zeka çevirisi; pazardaki yerlerini sağlamlaştırmalarına, müşteri tabanlarını büyütmelerine ve marka bilinirliğini ve sadakatini güvence altına almalarına olanak tanıyor. 

2023 Forbes Cloud ilk 100 Listesinde de Yer Almıştı  

Geçtiğimiz sene Forbes Cloud 100 2023 listesinde yer aldıktan sonra DeepL’in bu yıl da Forbes AI ilk 50 listesinde yer alması, markanın yapay zeka teknolojisinin sınırlarını zorladığını ve temel büyüme stratejisinin yanı sıra yapay zeka alanında öncü olarak açtığı yenilikçi yolu da gözler önüne seriyor. 

DeepL, yapay zeka modellerini yüksek kaliteli veriler üzerinde eğitirken; dünyanın 34’üncü en hızlı süper bilgisayarı olan DeepL Mercury tarafından desteklenen ürünlerinin kalitesini iyileştiren insan editörleri de bünyesine dahil etti. Markanın stratejisi, birinci sınıf çeviri doğruluğu elde etmek amacıyla; birinci sınıf araştırmacıları ve mühendislerin uzmanlığını dil bilimcilerin uzmanlığıyla birleştirmesi olarak öne çıkıyor. 

DeepL, şirketlere küresel bir ayak izi oluşturma konusunda güç vermenin yanında çok hızlı bir şekilde dikey sektörlerdeki küresel işletmelerin tercih ettiği yapay zeka şirketi olma yolunda ilerliyor. Markanın kendi teknoloji yığınına sahip olması ve güvenliğe verdiği önem, rakipleri arasında öne çıkmasını sağlıyor. 

Daha fazla bilgi için www.deepl.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

DeepL hakkında

DeepL, isabetli ve doğallıktan ödün vermeyen makine çevirileriyle dil engellerini aşmayı hedefleyen bir yapay zeka şirketidir. Hangi çevirinin kime ait olduğunun gizlendiği testlere göre DeepL Translator, 2017’den günümüze uzanan dönemde dünyadaki en yüksek çeviri kalitesine ulaşmıştır. DeepL bunun yanı sıra şirketlere, kuruluşlara ve çevirmenlere profesyonel ürünler sağlamaktadır. DeepL’in makine çevirisinde ulaştığı olağanüstü kalite, nöral ağ matematiğinde ve metodolojisinde elde ettiği tescilli gelişmelere dayanmaktadır. CEO Jaroslaw Kutylowski tarafından kurulan DeepL; IVP, Benchmark ve b2venture gibi dünyaca ünlü yatırımcılar tarafından desteklenmektedir.

Author

Write A Comment