Universal Robots tarafından düzenlenen Sanal Cobot Fuarı Cobot Expo 28-30 Temmuz 2020’de, 30’dan fazla farklı kabin, interaktif Soru-Cevap ve otomasyon uzmanlarıyla canlı sohbetlerle başlayacak.

Universal Robots Uygulama Geliştirme Kıdemli Yöneticisi Joe Campbell konuyla ilgili açıklamasında yaşanan kriz ortamının esnek otomasyon ihtiyacını hızlandırdığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Sosyal uzaklaşma gereklilikleri, uzun tedarik zincirlerinden kaçınmak için yeniden paylaşım yapmak ve hızlı üretim hattı değişimi gereksinimi nedeniyle cobotlar için bir ilgi artışı görüyoruz. Cobot Expo, üreticilerin pandemide başarılı bir şekilde gezinmelerine yardımcı olmak için cobotların nasıl önemli bir rol oynayabileceğini göstermek ve sergilemek adına zamanında bir fırsat.”

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu Cobot Expo’ya 28-30 Temmuz, 09:00 – 16:00 EDT saatinde gerçekleşecek. İşbirliğine dayalı robotlarla ilgilenen herkese açık olan etkinlikte katılımcılar, makine eğilimi, paketleme ve paletleme, ürün denetimi, montaj, kaynak, dağıtım ve sonlandırma gibi en yaygın cobot uygulamalarında yeni gelişmeleri ve kaynakları içeren kabinleri ziyaret edebilecekler. Her uygulama kabininde, katılımcılar ile konuşmaya hazır otomasyon uzmanları bulunacak.

Cobotlar ile nasıl başlayacağını merak eden fuar ziyaretçileri için, canlı Soru / Cevap etkinliklerine sahip çok sayıda önemli keynote konuşmacı, iyi projelerin nasıl tanımlanacağı, doğru cobot modelinin ve çevre birimlerinin seçilmesi, risk değerlendirmesi yapılması, bir DIY yaklaşımı alıp almama veya gitme gibi kritik konular hakkında bilgiler sunacak. Gündemde, cobot bakımı ve programlaması ile ilgili sunumlar yer alacak ve alan dezenfeksiyonu da dahil olmak üzere COVID-19 krizini ele almak için cobootların uygulanmasının birçok yeni yolu; test kitleri, yüz siperleri ve ventilatörler üretmek; hastane personelini maruziyetten koruyan COVID-19 testlerinin yapılması konuları da dahil olacak. Cobot Expo ayrıca, Universal Robots’un cobotlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olması için sertifikalı, sektörün en büyük ve en kapsamlı yeni ürün ekosistemini sunan birçok UR + iş ortağıyla tanışmak için rakipsiz bir fırsat olacak. Hızla genişleyen UR + platformu artık UR + programında 400’den fazla onaylanmış ticari geliştirici şirket ile 250’den fazla UR + bileşeni ve uygulama kitini içeriyor. UR + ortaklarının yanı sıra, İlerleme Otomasyonu Derneği (A3) ve UR ​​kotaları tarafından desteklenen ürünleri sergileyen OEM ortakları tarafından barındırılan stantlar olacak.

Author

Write A Comment